Millioned Agency

Echipa noastra

FONDATOR

Digital Marketer, mentalist și mental coach pasionat de Marketingul digital, psihologia și fenomenele care ne afectează mintea.

Am devenit pasionat de lumea digitală la vârsta de 13 ani unde, din cauza dificultăților economice, am descoperit posibilitatea de a câștiga online. Am început cu bloguri și site-uri de știri cu care am câștigat primii bani, am continuat să fac cercetări și să studiez toată dinamica pe care lumea online o oferă. Am continuat pe YouTube, construindu-mi comunitatea și ajungând in tendințe de mai multe ori cu milioane de vizualizări, apoi am prins valul de magazinele online și vânzări dropshipping. După boom-ul instagram, am decis să intru și în acest domeniu, unde gestionez în continuare pagini care, în general, depășesc un milion de urmăritori.

Cu abilitățile mele online și experiența acumulată de-a lungul anilor, am creat prima mea agenție de marketing digital.
Am ajutat până acum peste 380 de companii în creșterea lor și în crearea unei identități digitale care astăzi este unul dintre primele lucruri fundamentale pentru a putea învinge concurența.

Laurentiu Stoleriu - Digital Marketer

Suntem echipă de tineri profesioniști, fiecare specializată într-un domeniu diferit al marketingului digital, care împărtășesc o filozofie foarte specifică: să dezvolte afacerea clienților lor, aducând rezultate concrete folosind instrumente digitale specifice pentru a satisface fiecare nevoie diferită.

Lucrăm în contact strâns cu clienții, chiar și în cadrul companiilor, pentru a obține cea mai clară imagine posibilă a obiectivelor care trebuie atinse și a oricăror probleme critice care trebuie depășite.

Colaboram cu clienți aparținând celor mai diverse sectoare pentru a fi stimulați continuu și pentru a face față provocărilor diferite în fiecare zi, niciodată insurmontabile, dar rezolvabile cu soluții specifice.

2018

Cristina Stanciu

Administrație, director financiar

Economie si gestionare brand identity
Dezvoltarea ideilor de marketing

2017

Andrei Grigore

Web Design, Developer
 
Web Designer
Programator

2018

Marco Usevic

Copywriter, SEO, SEM & Social Media Manager

Seo specialist
Social media manager
millionedagency.com   •   Bucuresti